Nyårslöfte

Mellan årsskiftet tar de flesta beslut. Att de ska äta bättre, träna mer eller vad än det kan vara. Nyårslöften, med andra ord.

Viktor_

Mitt nyårslöfte för 2018 blir att fota varje vecka. Ett annat namn för det är ”52 weeks challenge”, som jag blev tipsad om i den Australiensiska YouTubern Kayleigh June’s video kring utmaningen.DSC_0117-2bw

Så nu i framtiden kan ni vänta er nya porträttbilder varje vecka, som jag lagt mer åtanke på än jag tidigare gjort. Varje fotografering kommer ha ett uttänkt tema och jag ska försöka hålla mig unik för att utmana mig själv så mycket som möjligt genom årets gång.

2018 ska bli året då jag utmanar mig! Vad blir din utmaning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s