OM MIG:

Enda sedan jag fick låna min mammas kamera som ett litet barn har jag varit fast besluten om att föreviga ögonblick som går att se tillbaka på med glädje.

Jag heter Marika Andersson, är 24 år och har varit frilansande fotograf sedan början av 2018. En stor fördel med fotograferingen är att du har hela världen som din arbetsplats! Detta gör mig flexibel till att resa dit efterfrågan leder mig. Sedan en tid tillbaka har jag min bas i Stockholm, men är ursprungligen från skärgården i söder.

3

Det finns få saker som gör mig så glad som när jag får möjligheten att fånga de där stunderna som så lätt kan slinka undan. De där stunderna av ren lycka som man minns genom hela livet. Detta är en av de största anledningarna till att jag verkligen brinner för fotograferandet. Att få möjligheten att dela och bevara den där glädjen är något av det absolut vackraste jag vet.

I Sverige bor det över 10 miljoner människor, med minst lika många historier som är värda att berätta. Mitt mål är att bevisa att alla människor är vackra i sina sanna ljus!

Fotoprocessen börjar redan genom samtalet med den/de person(er) som ska stå i fokus. Då får jag en bild av vem du är och hur just din historia ska porträtteras.

Mitt mål med varje fotografering är att det ska kännas personligt och rätt för just er! Därför är det minst lika viktigt att ni känner er bekväma i sammanhanget. 

Tveka inte att höra av er om ni har en historia värd att berätta genom kameralinsen!

Kontakt:

Telefon: +46 (0)737122805
E-post: marika@lyckero.se

%d bloggare gillar detta: